Actueel

  TimeXtender Webinar

  Nieuws

  Er zijn weer  webinars gepland over wat de Data Discovery hub nu precies is en welke rol TimeXtender hier voor uw organisatie in kan spelen.

   

   

  Lees meer

  TimeXtender partner

  TimeXtender-Small-LOGO

   

  inschrijven voor een webinar, klik op de link en kies de gewenste datum:

   

  kies hier uw webinar datum

  Voor meer informatie neem contact met ons op (020-4527505).

  Dismiss

  Xero

  actie
  Met Xero krijg je de beschikking over een business intelligence platform zonder de noodzaak om vooraf grote investeringen te doen. Xero is de BI as as Service oplossing van FourPoints.
  Lees meer

  Xero

  Met Xero krijg je de beschikking over een business intelligence platform zonder de noodzaak om vooraf grote investeringen te doen. Voor een vast bedrag per maand heb je de toegang tot een flexibele omgeving die eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Het aantal gebruikerslicenties kan naar behoefte worden bijgesteld. De ideale constructie voor bedrijven die geen grote investeringen kunnen of willen doen, maar wél willen beschikken over een geheel verzorgde BI omgeving. Xero brengt betaalbare en schaalbare business intelligence binnen het bereik van iedereen.

  Wil je weten wat Xero in jouw situatie kost, vul dan de calculator in. Direct een beeld van de kosten zonder gegevens achter te moeten laten: http://www.fourpoints.nl/xero

  Dismiss

  ISO 20022

  thema
  Dit artikel is onderdeel van de themareeks Management & BI, geschreven door managers en bedoeld voor managers die de Business Intelligence discipline graag eens toetsen tegen hun bedrijfskundige managementprincipes.
  Lees meer

  ISO 20022

  Ook al is e-commerce nog maar een fractie (circa 6%) van de totale wereldwijde retail handel, het vertegenwoordigt voor 2014 toch al zo’n 34 miljard transacties[1] met een totale waarde van circa 1.500 miljard dollar[2]. Vrijwel al deze transacties moeten ook financieel worden afgehandeld (iDeal,

  PayPal, creditcard) tussen de betrokken partijen. Om dit groeiend aantal financiële bericht-uitwisselingen tussen allerlei betaalsystemen soepel te laten verlopen, wordt gebruik gemaakt van standaard bericht-formaten. Eén van de belangrijkste standaarden voor de uitwisseling van financiële transactiegegevens is  ISO 20022, ontwikkeld door de ‘International Organisation for Standardisation’(ISO).

  lees verder

  Dismiss

  Gratis BI introscan

  Nieuws
  De BI-IntroScan biedt bedrijven de mogelijkheid om direct, kosteloos en vrijblijvend een onafhankelijke diagnose uit te laten voeren naar: "de mate waarin jouw huidige BI-omgeving voorziet in de behoefte aan management-informatie binnen jouw bedrijf".
  Lees meer

  Gratis BI introscan

  De BI-introscan is een professionele tool die gebruik maakt van een zelf-ontwikkeld logisch model gebaseerd op onze kennis en jarenlange praktijkervaring met allerlei BI-omgevingen. We hanteren bij de automatische analyse negen BI-Archetypes, geborgd in gevestigde architectuurprincipes. Met behulp van de antwoorden op de behoefte-vragen stelt onze BI-Scan software vast welke van deze BI-Archetypes het best bij jouw organisatie past (het ‘minimaal benodigde archetype’). Van elk BI-archetype hebben we vooraf reeds de benodigde inrichting vastgesteld en daarmee geeft de IntroScan een goed beeld van de ‘to-be’ situatie. Daarnaast geven de antwoorden op de inrichtingsvragen ons de ‘as-is’ situatie (jouw huidige inrichting), waardoor we een eventuele ‘gap’ kunnen bepalen.

  Vul hier de BI introscan in

  Dismiss

  Ab Initio bij Vodafone

  Nieuws
  In navolging van het eerste artikel in het DB/Magazine van Januari 2011 (zie ook ons nieuws item "Ab Initio kritisch bekeken") schreef Dick Schievels een nieuw artikel in de vorm van een interview met de BICC-manager van Vodafone, Michael Hansen.
  Lees meer

  Ab Initio bij Vodafone

  In navolging van het eerste artikel in het DB/Magazine van Januari 2011 (zie ook ons nieuws item “Ab Initio kritisch bekeken”) schreef Dick Schievels een nieuw artikel in de vorm van een interview met de BICC-manager van Vodafone, Michael Hansen. Vodafone werkt nu al zo’n acht jaar met Ab Initio.

  Michael heeft aan de wieg van de tool-keuze gestaan en heeft inmiddels als vele jaren ervaring met het tool. Hierbij het verhaal rond zijn ervaringen met Ab Initio.

  FourPoints heeft Vodafone vele jaren professioneel ondersteund bij het gebruik van Ab Initio. Meer weten over Ab Initio en wat wij hierin ook voor u kunnen betekenen? Download dan hier onze flyer. Of neem contact met ons op (020-4527505).

  Dismiss