Mensen

  Martijn_van_Norden2.jpg
  Martijn_van_Norden2.jpg

  Martijn van Norden

  Business Intelligence Professional

  Martijn over Martijn

  Tijdens de laatste jaren van mijn studie algemene economie kreeg ik veel te maken met kwantitatief onderzoek. De economische modellen van tegenwoordig zijn uitgebreider en complexer dan ooit. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat men steeds meer vaardiger dient te worden in IT. Hierdoor raakte ik al snel bekend met het werken met grote datasets vol geheimen die nog onthuld moeten worden.
  Vanuit mijn passie voor IT en mijn economische achtergrond help ik opdrachtgevers te verbeteren door ze waardevolle inzichten te bieden of efficiënter te laten werken. Business Intelligence is een geweldig vakgebied en het verveelt nooit.
  Als Junior bij FourPoints leer ik elke dag meer en zij bieden de faciliteiten en ondersteuning om mij in een razendsnel tempo te kunnen ontwikkelen. De leuke en zeer gemotiveerde collega’s staan altijd voor je klaar en hun passie is aanstekelijk.
  Dismiss
  Foto_Joan.jpg
  Foto_Joan.jpg

  Joan Mahabier

  Business Intelligence Professional

  Joan over Joan

  Het ontdekken van nieuwe dingen vind ik fantastisch. Een land waar ik nog niet ben geweest, een verrassend gerecht. Nieuwe inzichten verwerven en beter worden. Met fijne mensen om je heen. Binnen Fourpoints begon de eerste dag al als een ontdekkingsreis. Nieuwe tools, inspirerende mensen. Dat geeft me energie.

  Dismiss
  Patrick Baal
  Patrick Baal

  Patrick Baal

  Sr. Business Intelligence Consultant

  Patrick over Patrick

  Vanaf 1995 werk ik in de IT en heb in die periode vele verschillende rollen gehad. Van programmeur tot trainer en consultant.

  Vanaf het moment dat QlikTech zich als zelfstandige organisatie in Nederland openbaarde, werk ik met o.a. QlikView. Dat is vanaf QlikView versie 7.0. In de beginperiode heb ik dan ook veel trainingen gegeven, ben pre-sales consultant geweest en solution consultant. Heb de QlikView producten vaak geïnstalleerd, performance analyses gemaakt en QlikView solutions onderhouden.

  In het werken met QlikView heb ik mijn draai gevonden en vind het fijn om samen met de klant tot een oplossing te komen en de juiste Business Intelligence tool te vinden die bij een specifiek vraagstelling hoort. Mijn doel per project is om de BI-tool zo te ontwikkelen en in te passen, dat de oplossing past binnen de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever en niet de bedrijfsprocessen aanpassen aan de mogelijkheden van het product. Mijn ervaring leert dat de mogelijkheden van QlikView oneindig zijn en dat de beperkingen van het product vaak een gevolg zijn van de grenzen van de consultant. Samen met de opdrachtgever verkennen van deze grenzen is vaak een kwestie van een kosten- baten analyse, die ik graag samen met u uitvoer waarbij de keuze voor de uiteindelijke Business Intelligence -tool nooit mag prevaleren boven eisen en wensen van de organisatie of de manier waarop de bedrijfsprocessen zijn ingericht.

  Dismiss
  Robert Ruiter
  Robert Ruiter

  Robert Ruiter

  Business Intelligence Professional

  Robert over Robert

  Zo’n 10 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met QlikView en sindsdien is dit mijn favoriete tool om dashboards en analyses te maken. Echter, met een tool heb je nog geen Business Intelligence.

  De processen binnen een organisatie leren kennen en bijdragen aan het inzichtelijk maken van de doelstellingen is een belangrijk aspect. En het geeft veel voldoening als gebruikers enthousiast reageren dat ze hun informatie nu in een paar klikken hebben in plaats van een dag ploeteren.

  Dat geeft mij de energie en passie in mijn werk en de stimulans om nog een stap extra te doen voor de opdrachtgever. Zo zetten we organisaties op het spoor van data discovery.

  Doordat het vakgebied zo breed is, van het bespreken over de eerste aanzetten tot informatie, tot het ontsluiten van databronnen, maar ook het creatieve, speelse van data visualisatie, maakt dat het elke dag weer verschillend is. Maar wel elke dag veel plezier in mijn werk!

  Dismiss
  Pasfoto_Jeffrey.jpg
  Pasfoto_Jeffrey.jpg

  Jeffrey Bosman

  Business Intelligence Professional

  Jeffrey over Jeffrey

  Competitief voordeel creëren en de organisatie slimmer laten werken; dat is het doel dat de opdrachtgevers van Fourpoints voor ogen hebben met Business Intelligence. Om dit doel te bereiken voor je opdrachtgever en om succesvol te zijn als Business Intelligence professional is zowel een gedegen businissperspectief als een technologisch perspectief nodig. De combinatie tussen beide vind ik, als bedrijfskundige met een passie voor IT, erg interessant.

  Daarnaast maak je de trajecten van begin tot eind mee. Van het samen met de klant nadenken over specificaties tot het bouwen en in productie nemen van de oplossing. Als Business Intelligence word je continue uitgedaagd en ben je dus nooit uitgeleerd.

  Het fijne aan Fourpoints is dat zij mij alle mogelijkheden bieden om mezelf te ontwikkelen en dat Fourpoints zich kenmerkt door zeer gemotiveerde mensen die het vak uitstekend beheersen.

  Dismiss
  Abdy Jooya
  Abdy Jooya

  Abdy Jooya

  Business Intelligence Professional

  Abdy over Abdy

  Gedurende mijn studie Civiele Techniek heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de fascinerende wereld van I(C)T. Door mijn nieuwsgierigheid voor dit vak heb ik er uiteindelijk mijn beroep van gemaakt.

  De laatste jaren heb ik uitsluitend voor Belgische opdrachtgevers in de banking en transport sector gewerkt. Daar hield ik me naast ICT project management, ook bezig met informatie analyse en “voorstudie” voordat het feitelijke project van start ging.

  Toen ik eind jaren negentig werkte aan mijn eerste data warehousing project, besefte ik hoeveel enorme kansen binnen de databases en de verzamelde gegevens van een organisatie zijn weggestopt, die wachten om tot wijsheid omgetoverd te worden.

  Bij BI projecten vind ik het vooral interessant om van scratch af te beginnen. Door analyse van de behoefte van het bedrijf, ontleding van en jongleren met de beschikbare data, kan ik mijn opdrachtgever helpen om de juiste actie te ondernemen. Gebruik makend van diverse BI tools help ik de klanten graag om de verborgen intelligentie in de data te ontdekken en een competitief voordeel voor zichzelf te creëren.

  Dismiss
  Remco van Doorn
  Remco van Doorn

  Remco van Doorn

  Business Intelligence Professional

  Remco over Remco

  Voor het eerst kwam ik in aanraking met Business Intelligence tijdens de studie “Business, IT and Management” die ik afgerond heb. Als opdracht heb ik onderzoek gedaan naar de klantwensen op het gebied van planning en scenario analyse in de zorg. Deze opdracht heeft mij enthousiast gemaakt over het vakgebied Business Intelligence en zodoende werk ik met veel enthousiasme bij FourPoints aan uitdagende klantopdrachten.

  Ik mag graag in een team werken om met het team een oplossing op te leveren die aansluit op de vraag vanuit de business. Daarnaast is het fijn om met gemotiveerde mensen samen te werken en om op deze manier veel van elkaar te leren. FourPoints biedt mij dan ook alle mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.

  Dismiss
  John Boham
  John Boham

  John Boham

  Sales Executive

  John over John

  Om dromen waar te maken zal je eerst wakker moeten worden”. - Cordaid

  Als Sales ben ik continue bezig met het onder de aandacht brengen van FourPoints bij potentiele opdrachtgevers, het aangaan van langdurige commitments met bestaande klanten en het verkrijgen van uitdagende opdrachten voor onze consultants.

  Een open karakter, pragmatisch en enthousiaste houding en intuïtieve werkwijze zorgen dat ik in staat ben de vraagstukken en behoeften van klanten in hun context te bezien en daardoor vanuit een coöperatieve en integrale aanpak oplossingen aan te dragen. Hierbij is het prettig dat mijn collega’s dezelfde werkhouding (“Going for that extra mile”) en attitude (“Maak Tijd voor Kwaliteit”) hebben.

  Voor mijn nieuwsgierigheid in en passie voor Business Intelligence ben ik bij FourPoints aan het goede adres. Ik leer nog elke dag iets nieuws door de relatie met onze klanten, door gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze consultants en door de reguliere contacten met BI vendors.

  Ambitieus als ik ben streef ik altijd naar succes. Succes is niet het resultaat van spontane ontbranding. Je moet jezelf in vuur en vlam zetten. Dit gebeurt regelmatig bij FourPoints. Ik krijg hier een warm gevoel van!

  Dismiss
  René de Jong
  René de Jong

  René de Jong

  Business Intelligence Professional

  René over René

  Als Business Intelligence Consultant wordt je gevraagd om bedrijfsvraagstukken op te lossen. Vanuit mijn passie voor techniek dacht ik vaak in eerste instantie aan een oplossing vanuit deze hoek. Inmiddels weet ik dat dit maar een deel van de oplossing is. Het gaat ook om de vraag achter de vraag, de vraag in z’n context zien is essentieel voor de juiste oplossing. Doortastend doorvragen maakt het vraagstuk vaak voor iedereen helderder met als resultaat een oplossing die de vraag ook werkelijk oplost.

  Op die manier help ik opdrachtgevers om verder te komen, om daadwerkelijk waarde te creëren. Bij voorkeur op een duurzame en pragmatisch wijze. Maar altijd betrokken, accuraat en met oog voor detail.

  Vanuit een brede interesse kijk ik graag over grenzen heen en omring mij met andere professionals om van elkaar te leren en steeds beter te worden. Bij FourPoints heb ik fijne collega’s die passen bij deze houding.

  Dismiss
  Remco van Vliet
  Remco van Vliet

  Remco van Vliet

  Managing Consultant & Manager Operations

  Remco over Remco

  In mijn dagelijks werk ben ik de link tussen de wensen van mijn klant en de mensen van de techniek.

  Om te komen tot effectieve BI-oplossingen voor je opdrachtgever, is belangrijk dat je kritisch blijft en steeds weer van een afstand naar de oplossing kijkt – is dit echt de beste oplossing? Je hebt een ‘helicopterview’ nodig en die heb ik.

  Bouwen aan een relatie vind ik heel belangrijk. Vertrouwen en wederzijds respect zijn de basis voor een vruchtbare samenwerking. Bij een grote telecomprovider zijn we de vaste innovatiepartner voor de afdeling Information & Data Systems geworden, en daar ben ik trots op.

  Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen, die ik weer kan gebruiken in mijn werk. Zo ben ik een gecertificeerd Scrum Master en Product Owner en heb ook in praktijk gezien dat het juist invoeren van agile werken resulteert in een betere kwaliteit en voorspelbaarheid (en soms ook snelheid).

  Dismiss
  Cengiz Yasar
  Cengiz Yasar

  Cengiz Yasar

  Business Intelligence Professional

  Cengiz over Cengiz

  Bedrijven beschikken vaak over een massa aan data. Soms hebben ze nauwelijks in de gaten hoeveel waardevolle informatie er schuilt in al die data.

  Als gecertificeerd Oracle Warehouse Builder en Powercenter-expert vind ik het leuk en interessant om uit die data bruikbare informatie te destilleren.

  Als je Business Intelligence goed aanpakt levert dat mijn opdrachtgevers heel veel op. Een goed inzicht in de productiviteit, de efficiency, het gedrag van klanten, de resultaten van marketinginspanningen en nog veel meer.

  Elk bedrijf is anders en daarom is elke opdracht voor mij ook weer anders. Dat houdt me fris en scherp. En daar zorgen mijn collega’s bij FourPoints trouwens ook voor. Als ik een ‘second opinion’ nodig heb staan ze altijd voor me klaar.

  Dismiss
  Bob Opentij
  Bob Opentij

  Bob Opentij

  Sr. Business Intelligence Professional

  Bob over Bob

  Als ETL-professional hou ik me bezig met de structuren. Maar hoewel ik dus aan de ‘achterkant’ van BI-omgevingen werk, gaat het allereerst om het antwoord op de juiste vragen. Zoals: welke gegevens moeten er straks in de rapportages zitten en wat wil de klant ermee?

  Door de complexiteit van de operationele systemen is de informatiehuishouding bij bedrijven niet altijd op orde. Soms worden bepaalde invalshoeken over het hoofd gezien. Houdt een orderingsysteem bijvoorbeeld geen rekening met wat de marketingafdeling nodig heeft.

  Ik ben niet alleen een ervaren Powercenter-expert, maar kan klanten ook helpen om te zien wat ze eigenlijk willen. Het echte probleem vinden waar de klant mee zit, of in elk geval het probleem in zo scherp mogelijk in kaart brengen.

  Ik werk al voor FourPoints sinds 1997. Omdat ik me thuis voel tussen al die prettige en professionele mensen.

  Dismiss
  Peter Pesch
  Peter Pesch

  Peter Pesch

  Business Intelligence Professional

  Peter over Peter

  Uit liefde voor het vak ben ik ooit wiskunde gaan studeren. Toen ontdekte ik dat wiskundigen welkom waren in de ICT. Via een IT-bedrijf werd ik gedetacheerd bij een dochter van Fortis bank, daarna werkte ik lange tijd bij CMG.

  Uiteindelijk bracht een headhunter me in contact met FourPoints. Wat me in het eerste gesprek meteen opviel was de rust die ze uitstralen. Ik ben zelf rustig van aard dus dat sprak me aan.

  Ik ben nu een Powercenter-specialist en zowel programmeur als beheerder bij datawarehousing. Als developer wil ik iets ingewikkelds altijd op de meest simpele manier oplossen. Want een ingewikkelde oplossing is voor een klant een onwerkbare oplossing. Als beheerder werk ik aan het stroomlijnen van processen.

  Business Intelligence levert opdrachtgevers duidelijke antwoorden op. Wij onttrekken informatie aan bronsystemen en zij weten vervolgens of ze goed of minder goed bezig zijn. Die helderheid, dat vind ik mooi aan mijn werk.

  Dismiss
  Jan Kruijdenberg
  Jan Kruijdenberg

  Jan Kruijdenberg

  Managing Consultant

  Jan over Jan

  In de jaren ’90 kwam Data Warehousing in een stroomversnelling. Ik vond het een erg interessant terrein: stromen data bij elkaar brengen met als doel een onderneming beter te laten werken.

  Informatie- en structuuranalyse, kijken welke data eronder liggen. Dat is de ene kant van ons werk. Maar wil je vervolgens een Data Warehouse opzetten, dan moet je eerst heel goed naar de processen en doelstellingen van je klant kijken.

  Behalve met datawarehouse-architectuur houd ik me daarom ook bezig met business analyse. Hoe zitten de organisatie en de bedrijfsprocessen in elkaar? Welke informatie heeft je klant nodig om z’n bedrijf goed te kunnen sturen? Waar willen ze over vijf jaar zijn met hun bedrijf?

  Kritische vragen stellen, analyseren, in kaart brengen, kijken op metaniveau. En daarna voor je klant een effectieve BI-omgeving inrichten die staat als een huis – ik heb een prachtig vak.

  Dismiss
  Melle Doets
  Melle Doets

  Melle Doets

  Business Intelligence Professional

  Melle over Melle

  Mijn collega’s en ik worden ingeschakeld als er problemen zijn. Als bedrijven graag snel vooruit willen, maar de kwaliteit van hun management-informatie niet langer voldoet. Wat is er nou mooier dan een oplossing bedenken en bouwen, waarmee een onderneming weer een paar jaar toe kan?

  Er zijn in projecten soms erg veel belanghebbenden en gevoeligheden. Tot de beste oplossing komen kan pittig zijn. Neem Business Objects. Een geweldige tool, waar ik veel mee werk en heel veel ervaring mee heb. Maar ik kan bij opdrachtgevers eigenlijk nooit doen wat je er écht mee kunt. Zonde.

  Ik ben een rustig type, kan de kat soms uit de boom kijken. Conflictsituaties weet ik meestal voor te blijven. Maar als het nodig is ben ik kritisch en sta ik voor m’n zaak.

  Dankzij opdrachtgevers die wilden groeien, ben ik zelf ook gegroeid. Inmiddels kan ik me makkelijk bewegen tussen sales-afdelingen, marketingafdelingen en de IT-mensen.

  Langzaam maar zeker ontplooi ik me binnen projecten ook als business analist en adviseur.

  Dismiss
  Maartje IJsselmuiden
  Maartje IJsselmuiden

  Maartje IJsselmuiden

  HR-Advisor & Recruiter

  Maartje over Maartje

  Toen ik begon bij FourPoints had ik nog weinig kennis van Business Intelligence. Gaandeweg merk ik wel dat daar verandering in komt. Termen als ETL en Dwh kan ik nu goed plaatsen.

  Binnen FourPoints is mijn werkgebied: Human Resources. Onze professionals kunnen met allerlei zaken bij mij terecht, van een ziekmelding tot een Persoonlijk Ontwikkelingsgesprek. Deze afwisseling maakt mijn werk ook uitdagend.

  Bij FourPoints is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ik denk dat dat heel goed is, in deze snel veranderende wereld. En omdat onze professionals onze belangrijkste assets zijn, vertaalt hun ontwikkeling zich direct in de ontwikkeling van het bedrijf als geheel.

  Ik maak graag contact met mensen, wil weten wat ze bezig houdt en waar ze tegen aan lopen. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook privé.

  Dismiss
  Patrick van Duijl
  Patrick van Duijl

  Patrick van Duijl

  Business Intelligence Consultant

  Patrick over Patrick

  Na mijn studie bedrijfskunde kwam ik in aanraking met management-informatiesystemen. Vond ik erg interessant. Ik deed het technisch-functionele beheer, werkte met Business Objects en ontwikkelde mezelf uiteindelijk tot BI-consultant.

  Hoewel ik veel weet van de techniek, ben ik door mijn achtergrond nog steeds bedrijfskundig ingesteld. Want het kan niet genoeg benadrukt worden: techniek is een middel, geen doel.

  Ik ben een BI-consultant met als specialisatie Ab Initio, een prachtige data-integratietool. FourPoints is een van de weinige partijen in Nederland die werkt met Ab Initio. Ik laat opdrachtgevers graag zien wat deze tool voor hun business kan betekenen.

  Wat me zo bevalt aan FourPoints is dat iedereen altijd gaat voor de beste oplossing. Als een opdrachtgever een doordachte, effectieve BI-omgeving wil opzetten, vraagt dat altijd extra stappen. Ik zet ze graag.

  Dismiss
  Arjen Bakker
  Arjen Bakker

  Arjen Bakker

  Business Intelligence Professional

  Arjen over Arjen

  Mijn specialismen zijn Powercenter en Ab Initio. Ik ben een echte programmeur, een developer pur sang. Hoewel ik uitstekend ‘solo’ kan werken, ben ik het liefst een teamspeler. Een perfectionistische teamspeler, dat wel. Ik kan me echt helemaal vastbijten in een project.

  Ik ben al sinds 2000 verbonden aan FourPoints. Daardoor heb ik een schat aan ervaring opgedaan bij mooie klanten als ABN AMRO, KPN en Vodafone. Waar ik doorgaans samenwerk(te) met collega’s van FourPoints.

  Ik ben blij dat ik bij FourPoints prettige, door-en-door professionele collega’s heb. Maar minstens zo belangrijk vind ik dat klanten altijd zeer tevreden zijn over het werk dat wij afleveren. Wat dat betreft sta ik in een mooie traditie, die ik graag hoog wil houden.

  Geen vlotte praatjes, maar slimme en effectieve oplossingen voor je klant. Daar doe ik het voor. En om zelf elke dag weer een beetje beter te worden natuurlijk.

  Dismiss
  Arnoud Bijlsma
  Arnoud Bijlsma

  Arnoud Bijlsma

  Business Intelligence Consultant

  Arnoud over Arnoud

  Ik voel me thuis bij FourPoints. Een informele, maar tegelijkertijd zeer professionele club. Open richting de klant. Mijn collega’s zijn echt enorm betrokken bij hun projecten en opdrachtgevers, voelen zich verantwoordelijk. Dat spreekt mij aan.

  Ik ben een Business Intelligence Consultant met veel ervaring in ETL-ontwerp en ETL-ontwikkeling. Maar wat ik ook al enige jaren met veel plezier doe is requirements vertalen naar de rapportage die de opdrachtgever wenst. Om die rapportages vervolgens door het hele bedrijf uit te rollen.

  ETL is een van de middelen om te komen tot een goede BI-oplossing. En dat is de oplossing die de opdrachtgever helpt zijn werk beter en efficiënter te doen. Naast ETL- en rapportagewerk richt ik me daarom ook op business analyse en verdiep ik me in BI-architectuur.

  Ik mag mezelf denk ik omschrijven als een breed georiënteerde consultant die z’n mannetje staat in grote BI-trajecten.

  Dismiss
  Fabian Dekker
  Fabian Dekker

  Fabian Dekker

  Sr. Business Intelligence Consultant

  Fabian over Fabian

  Voordat ik mezelf BI/Dwh-architect mocht noemen, werkte ik onder andere bij een meubelmakerij. Daar is mijn fascinatie voor procesbeheersing, data-stromen en ICT begonnen.

  Elk aspect van informatie- en data-architectuur vind ik interessant. Het uitzetten van de grote lijnen zodat een opdrachtgever straks een extra scherpe ‘competitive edge’ heeft. Maar ook het werken met verschillende mensen op verschillende afdelingen is altijd weer inspirerend en leerzaam.

  Ik kan goed tegen ‘positieve stress’. De stress die je krijgt van het zoeken naar de allerbeste oplossing. Soms trek ik iets te veel zaken naar me toe. Niet omdat ik denk dat ik het altijd beter weet, maar omdat ik precies wil weten hoe iets werkt. Als ik iets nieuws tegenkom, wil ik er graag net zoveel vanaf weten als de mensen die er veel verstand van hebben.

  Verder gaan dan de bedoeling is. ‘Ja’ zeggen terwijl je nog niet weet of je een klus echt goed af kan ronden. En dan toch de ultieme oplossing vinden voor je klant. Daar kom ik elke dag graag m’n bed voor uit.

  Dismiss
  Gerrit Versteeg
  Gerrit Versteeg

  Gerrit Versteeg

  Strategy, Business Change & HRM

  Gerrit over Gerrit

  Business Intelligence wordt nog te vaak gedomineerd door ICT-specialisten. En die redeneren vooral vanuit de techniek. Wat overigens heel begrijpelijk is.

  In 1991 begonnen Lorenzo Lo Fo Wong en ik met FourPoints. Wij zeiden toen al: bedrijfsstrategie en BI vallen feitelijk samen. Denk altijd vanuit het businessperspectief, want alleen dan ga je de goede vragen stellen.

  Eerst ga je dus nadenken over de branche waarin je opdrachtgever zit, over het bedrijf zelf. Hoe zien de bedrijfsprocessen eruit? Hoe wordt er gestuurd? En zo is er een trits vragen die je eerst moet beantwoorden. Daarna kun je pas gaan zien wát je wilt inrichten en kun je de streef-architectuur gaan bepalen. En daarna, ja, dan komt de benodigde ICT in beeld.

  Ik richt me vooral op de BI-architectuur, het ‘grand design’. Geef me een lastig inrichtingsprobleem en mijn bloed gaat sneller stromen. En als de BI-architectuur er eenmaal ligt, heb ik ook nog de mensen om me heen die elke BI-omgeving perfect kunnen inrichten.
  Ik teken graag voor nog eens 20 jaar FourPoints.

  Dismiss
  Lorenzo Lo Fo Wong
  Lorenzo Lo Fo Wong

  Lorenzo Lo Fo Wong

  Finance / R&D

  Lorenzo over Lorenzo

  Mijn eerste baan was actuarieel rekenaar bij een grote verzekeraar. Daar begon mijn interesse voor automatisering en voor management-informatie in het bijzonder.

  In de jaren ’90 was datawarehousing en Business Intelligence nog een nichemarkt. Ik zag dat er op dat vlak grote ontwikkelingen aan zaten te komen, ik zag kansen. Met FourPoints, dat ik samen met onder anderen Gerrit Versteeg ben gestart, heb ik me daarom volledig gefocust op Business Intelligence. Inmiddels hebben we onze sporen ruimschoots verdiend.

  Zo zijn we als een van de weinigen in Europa gespecialiseerd in Ab Initio. Een data-integratietool waar ik in geloof. En waarmee we bij een aantal grote bedrijven succesvolle projecten hebben uitgevoerd.

  Hoewel het managen van FourPoints de nodige tijd vraagt, blijf ik ook opdrachten vervullen bij klanten. Als BI- en Ab Initio consultant. Dat houdt me scherp en zorgt bovendien dat ik op inhoud snel kan schakelen met mijn collega’s.

  Dismiss
  Gerdy Luchtenberg
  Gerdy Luchtenberg

  Gerdy Luchtenberg

  Accounting assistant

  Gerdy over Gerdy

  BI, Datawarehouse, ETL-tools?  Not me!

  Als Accounting Assistant hou ik me bezig met de dagelijkse boekhouding en alles wat daarbij komt kijken. Als je belt, neem ik de telefoon op. En verder zorg ik ervoor dat veel andere dingen soepel verlopen op kantoor. Ik ben de persoonlijke noot binnen de organisatie, zou je kunnen zeggen.

  Ik werk al sinds 1997 bij FourPoints, en ik ben een doorgewinterde FourPointer die  alle ins en outs van de organisatie kent. In de loop der jaren is mijn kennis veel breder geworden dan alleen maar boekhouding.

  Dismiss

  Onze mensen

  Werk je bij FourPoints, dan ben je een kei in je vak. Ben je een prettig mens. Heb je een scherp oog en oor voor de menselijke kant van Business Intelligence. Begrijp je waar een opdrachtgever heen wil. Ken je de drijfveren van de mensen met wie je samenwerkt. En durf je naar voren te stappen als iedereen rechtsaf wil, maar jij denkt dat linksaf beter is.

  Meer weten over onze mensen? We laten ze graag zelf aan het woord…

  Vacatures

  Op dit moment zoeken we junioren of schoolverlaters die interesse in BI hebben en medior data scientists. Indien je interesse hebt in een kennismaking neem contact op met werken@fourpoints.nl  .