Beeld_3_Diensten_HR.png

Ontmoet FourPoints!

Wie wij zijn

Bij FourPoints komen we iedere dag naar ons werk omdat we méér met data willen doen. Om ons heen zien we dat data wordt verzameld en geanalyseerd. Maar dit is vaak het topje van de ijsberg. Wij zien BI als de oplossing om IT en bedrijfskunde met elkaar te verbinden en begrijpelijk te maken.

“We leveren niet zomaar Business Intelligence, bij ons is BI gekoppeld aan het menselijke aspect”

Of je nou kiest voor een consultancy traject, een oplossing op maat of een van onze werknemers in jouw bedrijf, we werken altijd vanuit hetzelfde basisprincipe. Namelijk dat de mens centraal staat. Een oplossing moet gemakkelijk te gebruiken zijn, met visuele data die in één opslag duidelijk maakt wat resultaten zijn. 

Een blauwdruk bevat voldoende technische specificaties, maar blijft goed begrijpelijk. In de IT-sector volgen veranderingen zich in hoog tempo op. Bij ons blijven werknemers niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, maar dagen ze ook zichzelf uit. Iedere dag opnieuw.

“Wie geen kritische vragen durft te stellen, zal nooit tot de perfecte oplossing komen”

We hebben veel kennis in huis. Met ruim 25 jaar ervaring in BI mag dat ook wel. We weten dat alleen kennis niet de sleutel is tot een oplossing. Kennis combineren we daarom met bedrijfsspecifieke elementen. We stoppen niet met vragen tot we een nauwkeurig beeld hebben van jouw bedrijf om de juiste oplossing aan te dragen.

Klant Quote

“We waren op zoek naar een partner met veel kennis in huis, maar die niet gebonden was aan bepaalde tooling.”
Lees meer

Events

Onze keuze,
onze aanraders
Bekijk events