logo
discovery hub

Ervaar de kracht van  Discovery Hub

Discovery Hub Workshop 

In deze workshop kan je kennismaken met de Discovery Hub®, een innovatief analytisch platform. We laten zien welke voordelen het gebruik van de Discovery Hub® heeft in de verwerking van gegevens en hoe de Discovery Hub® gepositioneerd kan worden binnen het BI-landschap. Tevens zullen wij samen met jou het datalogistieke proces van gegevensontsluiting tot aan informatieverschaffing ‘lean & mean’ opzetten.

We tonen aan dat het ontsluiten van gegevens uit diverse bronnen geen tijdrovende en zware klus hoeft te zijn. Ook het beschikbaarstellen en visualiseren van gegevens kan simpel en snel worden uitgevoerd. We zullen in deze workshop ook stil bliven staan bij het beheer. Gezien onze ervaring met data-integratie zijn adaptiviteit (het vermogen om te veranderen) en flexibiliteit (wijzigingen met minimale effort) een vereiste. Hoe gaat de Discovery Hub® hiermee om

Tenslotte zal in de workshop aandacht geschonken worden aan self-service BI, data-governance/privacy en toekomstvisie van de Discovery Hub®.

Locatie is ons kantoor aan de MediArena 10, Amsterdam-Duivendrecht.

De agenda ziet er als volgt uit:

Demo (13.00 - 13.45)
- Welkom
- Introductie
- TimeXtender: het hoe, wat en waarom
- Demo Discovery Hub

Workshop (13.45 - 16.20)
- Data kwaliteit
- Legacy data
---------- pauze --------
- Optimalisatie
- Tracering & documentatie

Afsluiting (16.20 - 17.00)
- W.v.t.t.k.
- Hapje en drankje 

Tot ziens op een van deze workshop!

Wil je op de hoogte worden gehouden van toekomstige workshops laat het ons dan weten!

Klant quote (BI-consultancy)

"Ze zijn er niet op uit om veel uren te maken, je merkt aan alles dat ze vooral een hele goede BI-omgeving neer willen zetten."
Lees meer

Events

Bekijk events