Better Decisions
For Better Life

TimeXtender

Wij werken samen met TimeXtender. Op deze pagina ontdek je wat de mogelijkheden zijn van TimeXtender. 

 

Meer over TimeXtender

TimeXtender helpt bedrijven bij het creëren van een moderne datadomein door van een lappendeken van datamanagementtools over te stappen naar een geïntegreerd platform dat de tijd tot data-inzichten tot 10 keer versnelt. TimeXtender biedt mogelijkheden en automatisering voor gegevenstoegang, modellering en compliance en biedt een samenhangende datafabriek in Microsoft on-premise technologie en Azure Data Services, waarmee je verbinding kunt maken met verschillende gegevenssilo's, catalogus-, model-, verplaatsings- en documentgegevens voor analyse en AI.

TimeXtender_PARTNER

Gedeelde semantic layer

Zorgt voor eenvoudige toegang tot gegevens die relevant zijn voor een specifieke afdeling of analytisch doel.

GEBRUIKSGEMAK:

Met de gedeelde semantische laag worden modellen eenmalig gedefinieerd binnen een drag-and-drop omgeving en automatisch gebruikt om data in de juiste vorm en context te leveren aan PowerBI, Tableau en Qlik. Het stelt bedrijven in staat om in de hele organisatie dezelfde taal, definities en waarden te gebruiken.

Verbind meerdere databronnen met elkaar en zorg voor een ge-cleansed  data set met een bron van waarheid. Voeg meerdere data bronnen samen en zorg dat je een betrouwbare en eenduidige versie van de waarheid hebt.  

Workshop

Wil je zelf ervaren hoe TimeXtender werkt, dan kun je meedoen aan onze gratis workshops. Hierin ga je zelf aan de slag om te ervaren hoe alles werkt.

Inschrijven kan hier

Meer informatie?

Benieuwd hoe TimeXtender ingezet kan worden als een analytisch platform door automation en AI? Lees deze brochure. 
Wanneer je TimeXtender op Azure draait, kun je de optimale kosten inzien en krijg je de optimale prestaties voor het bouwen en onderhouden van je moderne datadomein op Microsoft technologie.