Better Decisions
For Better Life

TimeXtender

Als partner van het eerste uur werken wij al jaren samen met TimeXtender. Op deze pagina ontdek je wat de mogelijkheden zijn van TimeXtender.

 TimeXtender is een datamanagement platform dat helpt bij het voorbereiden en beheren van gegevens voor analyse en AI, zonder code te hoeven schrijven! Het automatiseert het proces om gedocumenteerde gegevens op de juiste plaats, in de juiste vorm en klaar voor analyse te krijgen.

 

Welke voordelen heb je met TimeXtender

Sinds het op de markt brengen van haar datamanagement platform heeft TimeXtender niet stil gezeten. TimeXtender heeft door de jaren heen veel technologische innovaties in hun datamanagment platform aangebracht waardoor het niet alleen een van de snelste en geavanceerde datamanagement platforms is, maar ook betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

TimeXtender_PARTNER

Gedeelde semantic layer

TimeXtender maakt gebruik van een Semantisch laag. Deze laag zorgt voor eenvoudige toegang tot gegevens die relevant zijn voor een specifieke afdeling of analytisch doel. Hier kan je eenvoudig de domein-specifieke Datamarts vorm geven. Immers kijken niet alle onderdelen van je bedrijf op eenzelfde manier naar je data: voor de sales is een order al klaar nadat de order is getekend, maar voor de financiële afdeling is dat pas nadat de factuur is betaald.

Met de gedeelde semantische laag worden modellen eenmalig gedefinieerd binnen een drag-and-drop omgeving vanuit het Datawarehouse model. Dit Datawarehouse model heb je ook in Timextender gemaakt en wordt automatisch gebruikt om data in de juiste vorm en context te leveren aan bijvoorbeeld PowerBI, Tableau en Qlik. Zo wordt het makkelijker om zelf aan de slag te gaan!

Workshop

Wil je zelf ervaren hoe TimeXtender werkt, dan kun je meedoen aan onze gratis workshops. Hierin ga je zelf aan de slag om te ervaren hoe alles werkt.

Inschrijven kan hier

 

TimeXtender schrijft ook vaak whitepapers waarin ze verschillende funtionaliteiten van hun product laten zien. Download hieronder het whitepaper "Building a Data Management Infrastructure for the ‘Smarter University".

Download het whitepaper hier

 

Meer informatie?

Benieuwd hoe TimeXtender ingezet kan worden als een analytisch platform door automation en AI? Klik hier voor meer informatie!
Wanneer je TimeXtender op Azure draait, kun je de optimale kosten inzien en krijg je de optimale prestaties voor het bouwen en onderhouden van je moderne datadomein op Microsoft technologie.