• WatWeDoen

  Wat we doen

  Wij kunnen op projectbasis een perfect passende BI-omgeving voor u inrichten. Van de BI Architectuur tot en met de daadwerkelijke implementatie.

  Maar u kunt bij ons ook professionals inhuren voor specifieke werkzaamheden. ‘FourPointers’ zijn door de wol geverfd, thuis in complexe BI-omgevingen en sterk gericht op samenwerking met uw mensen. Omdat we alleen de best passende oplossing willen. Voor u.

  FourPoints Business Intelligence is u graag van dienst op de volgende BI-gebieden:

  1. BI Professionals

  Zoekt u een doorgewinterde business analist, architect, projectleider, consultant of een technisch specialist/ontwikkelaar?

 • Professionals

  FourPoints heeft de juiste BI-professional voor u. En ook al zijn ze druk aan het werk voor onze klanten, we laten u graag weten wanneer de geschikte man of vrouw beschikbaar is voor u.

  Lees meer…

  2. BI Projects

  U kunt complete BI-projecten desgewenst onder volledige verantwoordelijkheid van FourPoints laten uitvoeren.

  Lees meer…

  3. Advies BI-Organisatie

  Effectieve Business Intelligence vergt doorgaans ook de nodige aanpassingen in uw organisatie. FourPoints adviseert.

  Lees meer…

 • BI-Architectuur

  4. BI Architectuur

  Een BI-architectuur geeft inhoudelijk vorm aan de toekomst. En laat zien hoe uw  business processen en ICT-systemen uw bedrijfsstrategie optimaal kunnen ondersteunen.

  Lees meer…

  5. BI Marketing Solutions

  Onze Business Unit Marketing Solutions richt zich speciaal op het ontwerpen en bouwen van ICT-omgevingen voor marketingafdelingen.

  Lees meer…

  6. BI-experts Ab Initio

  Als enige Nederlandse partner van Ab Initio (het paradepaardje onder de data-integratietools) leveren wij alle diensten voor uw Ab Initio project of -omgeving.

  Lees meer…

 • Mobile-BI

  7. Mobile BI

  Mobile Business Intelligence zorgt dat uw management-informatie ook direct beschikbaar is op uw tablet.

  Lees meer…

  8. BI Four Scan

  Onze BI Four Scan onderzoekt in korte tijd en voor een vast laag bedrag de fitheid en potentie van uw management-informatievoorziening. En geeft aan waar u snel en effectief meters kunt maken.

  Lees meer…

  9. Xero

  Met Xero krijg je de beschikking over een business intelligence platform zonder de noodzaak om vooraf grote investeringen te doen. Voor een vast bedrag per maand heb je de toegang tot een flexibele omgeving die eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Lees meer…

 • LineArt Image

  Trots op ons werk

  We hebben vele grote projecten mogen doen voor prachtige bedrijven. En daar zijn we trots op. Wilt u er meer over weten dan kunt u de pdf’s met de case-beschrijvingen downloaden.

 • KPN-logo

  BI Innovatie bij KPN

  Een team van onze BI professionals, aangestuurd door een FourPoints Interim BI Manager, levert bij KPN al jaren efficiënt lopende innovatie. De kwaliteiten van de 'FourPointers'  worden erkend. KPN spreekt van ‘het FourPoints keurmerk’.

  Read More...
 • vanUden Logo

  De BI-oplossing voor
  Van Uden Logistics

  Toolkeuze-advies, koppeling met datawarehouse en ‘one click’ visuele rapportage voor een gerenommeerd logistieke partner.

  Read More...
 • NFL Logo

  Alignment business en ICT bij Norfolkline

  Norfolkline vroeg FourPoints om assistentie bij het realiseren van een betere business alignment. Wij mochten een Enterprise-brede informatie-architectuur opzetten.

  Read More...
 • AAB Logo

  Invoering Basel II bij ABN-Amro

  Krappe deadline, zeer complex, zeer hoge kwaliteitseisen: FourPoints kreeg de opdracht om de BASEL II eisen door te voeren in het datawarehouse van ABN AMRO.

  Read More...
 • ING logo

  Veranderingstraject ING Nederland

  ING Nederland koos FourPoints uit om inhoudelijk en procesmatig leiding te geven aan een meerjarig veranderingstraject, gebaseerd op hun nieuwe marketingstrategie.

  Read More...