Better Decisions
For Better Life

Onze diensten

Zit je met een BI & analytics, datamigratie of applicatie integratie vraagstuk? Dan helpen wij je graag verder.
Dat doen we door:

  • het bieden je een flexibele schil;
  • projectmatig bij je aan de slag te gaan;
  • het geven van advies.

Flexibele schil

Ben je op zoek naar extra handen? Bijvoorbeeld omdat medewerkers afwezig zijn door ziekte of verlof of omdat je behoefte hebt aan extra kennis of werkkracht. Wij hebben de mensen met de juiste skills en zorgen dat je snel weer verder kunt. Onze specialisten huur je in voor een paar uur per week of juist voor een groter aantal uren. Zo past het precies bij jouw behoeften.

Project Group Teamwork beeld FourPoints 2

Projectmatig

Heb je een specifiek vraagstuk waarbij je hulp nodig hebt, dan kan projectmatige inhuur weleens de oplossing voor je zijn. We kaderen samen vooraf wat de scope is van je project en waarin je ondersteuning zoekt. Onze professionals met de juiste kennis zorgen vervolgens dat je project ook echt handen en voeten krijgt. Dan kun jij weer door naar het volgende project.

Adviestraject

Datavraagstukken met betrekking tot BI & analytics, datamigratie en
applicatie integratie beginnen vaak enorm breed. Het begint allemaal met een vraag waarop het antwoord nog onbekend is. Het vinden van het juiste antwoord kost tijd en hiervoor heb je specialistische kennis nodig. Onze adviestrajecten helpen je in beeld brengen wat je nou eigenlijk écht nodig hebt. We kijken naar het gehele plaatje en zoomen in om uiteindelijk tot een gedegen advies te komen.

Hier zijn we goed in

BI & Analytics

BI & analytics

Met behulp van BI & analytics zorgen we ervoor dat je inzichten haalt uit jouw data. We bouwen slimme dashboards en draaien de benodigde rapportages voor je uit. Dat scheelt extra handelingen, verkleint de kans op fouten én bespaart tijd.

Applicatie integratie

Applicatie integratie

Een fusie, overname of zelf met jouw applicaties naar de Cloud? Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens in applicaties vastlegt worden en gedeeld kunnen worden met andere applicaties, klanten of leveranciers.

Datamigratie

Datamigratie

Compleet over van oude naar nieuwe systemen? Van on-premise naar de Cloud met de legacy data? Dat kan met datamigratie. Wij brengen in kaart welke stappen er genomen moeten worden en helpen je naar de nieuwe situatie.

We zijn gedreven professionals die je graag helpen

Samen doen we er alles aan om betere zakelijke beslissingen mogelijk te maken. We werken met bewezen tools, die aansluiten bij jouw organisatie en vraagstuk. Daarnaast doen we projecten in nauwe samenwerking met jou, in plaats van voor jou. We zorgen dat je het gemakkelijk zelf kan. En mocht het zo zijn dat je ons toch nog nodig hebt, dan staan we klaar om je te ondersteunen.

Lees meer over ons
FourPoints