Better Decisions
For Better Life

Applicatie integratie

Over de voordelen van de cloud hoeven we je niet meer te overtuigen. Waarschijnlijk staan een deel van je applicaties er al in en staat een deel op lokale servers. De uitdaging zit in het integreren van al die applicaties. Dankzij applicatie integratie is dit struikelblok verleden tijd. Het voordeel van applicatie integratie is dat je het overzicht behoudt en alle systemen met elkaar kan laten praten. Daarmee zorg je dat alle systemen in sync zijn. Wordt er ergens een telefoonnummer gewijzigd? Dan wordt dit aangepast in alle systemen. Dat scheelt dubbel werk én geeft zekerheid over de kwaliteit van gegevens.

Meer over applicatie integratie Neem contact op

Een complex plaatje

Software als je CRM, ERP of administratiepakket zijn onmisbaar voor je dagelijkse bedrijfsvoering. Het (deels) naar de cloud brengen van deze bedrijfspakketten brengt nogal wat complexiteit met zich mee. Niet alleen de migratie naar de cloud, maar ook hoe je ervoor zorgt dat de applicaties de gegevens kunnen blijven uitwisselen? Met behulp van applicatie integratie zorg je voor dit complete plaatje. Wij helpen met het in kaart brengen van de processen en het zoeken naar de passende plek om alles samen te brengen. We houden rekening met legacy systemen en brengen de verwachte kosten voor je in kaart.

CONTACT

“FourPoints helpt niet alleen met de vertaling van ICT naar beleid en andersom, maar kijkt ook naar alle andere domeinen binnen je organisatie. Ze zorgen ervoor dat alle gebieden goed met elkaar praten.”

snel op weg icon
Snel op weg
Dankzij een goede start en planning.
samenwerking icon
Samenwerking
Kies je voor FourPoints, dan haal je een partner in huis.
kennisoverdracht icon
Kennis
Voor, tijdens en na het traject dragen we onze kennis over.
applicatie integratie api-1

Een solide basis

Applicatie integratie is een complex proces. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Welke software gebruik je nu en waar wordt dit opgeslagen? En wat is de beste integratie-software voor jouw bedrijf en wensen? Dankzij onze kennis van verschillende oplossingen kunnen we je goed adviseren over de beste manier om je data te integreren. Zo zijn we bijvoorbeeld partner van Talend en Informatica. We helpen jouw IT-afdeling op weg en nemen ze mee in het proces van de nieuwe tools, zodat het beheer daarna intern kan plaatsvinden. Mocht je het beheer toch liever uitbesteden, dan kan je daarvoor ook bij ons terecht.

NEEM CONTACT OP

Lees meer over onze werkwijze of neem direct contact op

Klantverhaal
Lees het klantverhaal
De applicatie integratie gids
Download het eBook