Better Decisions
For Better Life

Business Intelligence & Analytics

Grote kans dat jij en je collega’s bezig zijn met het verzamelen van data, een tijdrovende klus.  Wat als al die tijd vrijkomt en je dit kan gebruiken voor de analyse van de data? Met behulp van BI & Analytics verkrijg je niet alleen deze tijd, maar ook snel inzicht door data om te zetten in informatie. Het geeft je de mogelijkheid om betere bedrijfsbeslissingen te maken. Je krijgt een compleet beeld van je eigen gegevens, in combinatie met krachtige visualisaties. Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat.

meer over data analytics Neem contact op

Nooit meer fouten door Excel

Groeit je klantenbestand? Worden facturen op tijd betaald? Dit zijn vragen waarop je een goed en betrouwbaar antwoord wilt hebben als je inzicht wilt in hoe je bedrijf ervoor staat. Veel bedrijven maken gebruik van Excel en dit voldoet vaak voor een tijd, maar bij een groeiend bedrijf is dit erg tijdrovend en neemt de kans op fouten toe bij toenemende tijdsdruk. Het kan ook anders! Met behulp van BI & Analytics helpen we jou je bedrijfsgegevens om te zetten in informatie voor het verkrijgen van inzicht waardoor je grip krijgt op je bedrijfsprocessen. We brengen in kaart waar je bedrijfsgegevens opgeslagen zijn, en vatten ze samen in een of meerdere dashboards. Zo beschik jij snel over de belangrijkste stuurinformatie.

“FourPoints was écht geïnteresseerd in onze manier van werken. Ze vertelden ons niet wat we moesten doen, maar namen onze werkwijze als uitgangspunt voor hun oplossing.”

snel op weg icon
Snel op weg
Dankzij een goede start en planning.
samenwerking icon
Samenwerking
Kies je voor FourPoints, dan haal je een partner in huis.
kennisoverdracht icon
Kennis
Voor, tijdens en na het traject dragen we onze kennis over.
BI & analytics

Een oplossing op maat

Ieder bedrijf is anders. Hoewel veel managementteams behoefte hebben aan stuurinformatie beschikken ze allemaal over hun eigen informatiebronnen en specifieke wensen. Daarom kijken we altijd samen met jou naar wat nodig is. We maken een blauwdruk van de ideale situatie. Hierin nemen we ook mee wie het voorwerk uitvoert: dat kan dus ook prima door je eigen (IT-)afdeling gebeuren, of juist samen met ons. Uiteindelijk moet je zelf verder kunnen met de oplossingen die we bieden. Dat betekent geen vendor lock-in, geen lange doorlooptijden en een uitkomst waar jij verder mee kunt.

NEEM CONTACT OP

Lees meer over onze werkwijze of neem direct contact op

Klantverhaal
 

Ontdek hoe de gemeente Horst aan de Maas hun BI-omgeving opbouwde.

Lees meer

Neem contact op
 

Ontvang advies over jouw BI & Analytics vraag of schakel direct hulp in.

Neem contact op