bi consultancy

Meer rendement uit mijn huidige systeem?

BI Consultancy

Om een gezonde organisatie te blijven, moet je innoveren, groeien en meegaan met de tijd. Digitalisering speelt hierbij een onmisbare rol. Je hebt nieuwe ideeën en goede systemen nodig die goed op elkaar zijn ingespeeld. Daarnaast verzamel je data. Wellicht gebruik je al handige tools om (een deel van) die data inzichtelijk te maken zodat je jouw bedrijfsactiviteiten aan kunt passen op wat er echt gebeurt. Om aanpassingen te doen, moet je wel begrijpen wát er precies gebeurt. Wat is precies de koppeling tussen jouw bedrijfsstrategie en jouw ICT-systemen?

 

We kunnen je ondersteunen bij de volgende onderdelen:

  • Het in kaart brengen van de architectuur van je organisatie. Hieronder vallen de bedrijfs-, informatie-, infrastructuur en data/applicatiestructuur.
  • Bij het helder maken van de architectuur in jouw organisatie, onderzoeken we ook wie welke verantwoordelijkheden heeft en hoe het beheer in elkaar zit in jouw organisatie.
  • Nadat we alle informatie verzameld hebben, maken we de koppeling tussen jouw bedrijfsstrategie en jouw data. We stellen een blauwdruk op: wat is voor jouw organisatie de meest optimale inrichting van BI?

Tijdens onze consultancy trajecten kijken we samen naar de ideale oplossing voor jouw organisatie. Wil je meer informatie over BI consultancy?

 

Ontdek wat onze klanten zeggen over ons
Lees meer
Fourpoints events

Events

Onze keuze,
onze aanraders
Bekijk events