Better Decisions
For Better Life

Datamigratie

Heb je een nieuw systeem op het oog, maar zie je nog niet helemaal voor je hoe de overgang van oud naar nieuw eruitziet? Logisch. Het switchen van je huidige systeem naar een ander brengt complexiteit met zich mee. Met behulp van datamigratie is dit geen reden voor zorgen meer.

Neem contact op

Een succesvolle overgang

Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk over naar je nieuwe systeem, zónder dat klanten of medewerkers hier hinder van ondervinden. Om dit mogelijk te maken, investeer je in een goede analyse nog voordat je start met de datamigratie. Alleen zo krijg je goed in beeld welke data er mee moet en welke processen veranderen. Wij helpen met het in kaart brengen hiervan en maken een logisch tijdspad voor de datamigratie. Vaak helpt het namelijk om de migratie in kleinere stappen op te knippen zodat medewerkers en klanten gewoon door kunnen en je niet alle processen tegelijkertijd aanpast.

 “FourPoints helpt niet alleen met de vertaling van ICT naar beleid en andersom, maar kijkt ook naar alle andere domeinen binnen je organisatie. Ze zorgen ervoor dat alle gebieden goed met elkaar praten.”

snel op weg icon
Snel op weg
Dankzij een goede start en planning.
samenwerking icon
Samenwerking
Kies je voor FourPoints, dan haal je een partner in huis.
kennisoverdracht icon
Kennis
Voor, tijdens en na het traject dragen we onze kennis over.
mensen computer

Datamigratie advies

Datamigratie is vaak een onderdeel van systeemmigratie en wordt daarom vaak gratis aangeboden door de partij die je nieuwe systeem levert. Maar naast kennis over de technische overgang heb je ook advies nodig over je dagelijkse processen. Deze moeten natuurlijk in stand blijven. Daarom geven we je advies over jouw datamigratie van het begin tot en met de oplevering. Samen zorgen we voor een passende migratie- en datastrategie. We zorgen dat jouw IT-afdeling de weg kent in het nieuwe systeem en ook na ons vertrek gemakkelijk verder kan.

Neem contact op

Lees meer over onze werkwijze of neem direct contact op

Klantverhaal
 

Ontdek hoe de gemeente Horst aan de Maas hun BI-omgeving opbouwde.

Lees meer

Neem contact op
 

Ontvang advies over jouw datamigratie vraag of schakel direct hulp in.

Neem contact op