BI diensten

Onze BI diensten

Je hebt een enorme stapel data die verwerkt moet worden tot duidelijke informatie. Aan de andere kant heb je bedrijfsdoelen om te halen, strategie en de wil om te blijven innoveren. Hoe zorg je dat deze twee werelden met elkaar verbonden worden? Systemen worden steeds complexer en de behoefte om met één druk op de knop de informatie te verkrijgen die je nodig hebt, wordt alsmaar groter. Dat begrijpen we.

Daarom kijken we samen met je naar jouw behoefte. We stellen een plan van aanpak op. Implementeren dit plan en leveren de slimme mensen die je nodig hebt om weer grip te krijgen op jouw organisatiedoelen. Lees hieronder meer over de diensten die we aanbieden.

BI Consultancy

Meer rendementuit mijn huidige systeem?

Om een gezonde organisatie te blijven, moet je innoveren, groeien en meegaan met de tijd. Digitalisering speelt hierbij een onmisbare rol. Je hebt nieuwe ideeën en goede systemen nodig die goed op elkaar zijn ingespeeld. We helpen je graag verder. 

BI Consultancy

BI Projecten

Hoe benut ik mijn data zo effectief mogelijk?

BI projecten van FourPoints zorgen niet voor een 180 graden verandering in jouw organisatie. Ze zorgen voor de upgrade die jouw organisatie nodig heeft. Zodat het beter werkt, sneller schakelt en inspeelt op toekomstige veranderingen.

 

BI Projecten

BI Detachering

Snel schakelen met specialisten in-house?

Een frisse blik. Een andere kijk op jouw organisatie en bovenal een flinke hoeveelheid kennis: dat zijn kenmerken van iedere FourPointer die voor jou aan de  slag gaat. Welke kennis zoek jij?

 

 

BI Detachering

Klant quote (BI-consultancy)

“We hebben een plan gekregen met een realistische blik op de toekomst. Dit zijn de stappen die we moeten nemen om te komen waar we willen.”
Lees meer
Fourpoints events

Events

Onze keuze,
onze aanraders
Bekijk events