Better Decisions
For Better Life

ONZE PARTNERS

Informatica

Informatica is 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van software voor data integratie. Organisaties overal in de wereld doen een beroep op Informatica om hun informatiepotentieel te benutten, hun belangrijkste bedrijfsdoelen te realiseren en optimaal gebruik te kunnen maken van hun informatiekapitaal, van data uit diverse apparaten en mobiele toepassingen tot Big Data en social data; on-premise, in de Cloud en op verschillende social media-platformen.

visit website

Microsoft

Maak je in je huidige IT-landschap al gebruik van Microsoft, dan is het vaak handig om ook hiervoor te kiezen op BI-gebied. Dan hoef je je minder zorgen te maken over de veiligheid, en ben je bekend met de Microsoft manier van werken. Op deze pagina lees je meer over hoe wij je kunnen helpen met Microsoft, Azure en PowerBI.

lees meer

Qlik

Qlik is de producent van QlikView® en QlikSense®. Dit zijn front-end Business Intelligence tools die op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier antwoorden geven op de vragen die je hebt, over de verzamelde bedrijfsinformatie.

Je kunt met QlikView® en QlikSense® jouw bedrijfsgegevens analyseren en jouw opgedane inzichten gebruiken ter ondersteuning van besluitvormingen. Met QlikView® en QlikSense® kunt jezelf vragen stellen en jouw vragen stellen naar inzichten die je opdoet tijdens het analyseren.

lees meer

QuerySurge

QuerySurge is de leider in het veld van Data Testing, en is specifiek gemaakt om het testen van Data Warehouses en Big Data te automatiseren. Zo wordt gegarandeerd dat de data die wordt onttrokken uit de databronnen intact blijft in de data store, door enige verschillen er meteen uit te pikken en te analyseren.

QuerySurge automatiseert data testing en validation, waarbij het niet uitmaakt of uw team gebruik maakt van de Sampling methode (het exporteren van data naar Excel en met het blote oog vergelijken) of de Minus Query methode.

visit website

Talend

Put more data to work.

Bij Talend werken we hard om ervoor te zorgen dat jij je data op een snellere manier kan laten werken.

Talend Cloud levert één platform voor data integratie in de publieke, private en hybride cloud, evenals on-premise, waardoor de samenwerking tussen IT- en bedrijfsteams makkelijker wordt gemaakt.

visit website

TimeXtender

Omdat tijd essentieel is. Met TimeXtender kan je eenvoudig een brede range van data samenvoegen tot een enkele operationele data-uitwisseling met het toegevoegde voordeel om een geautomatiseerd data warehouse en semantisch model te bouwen

Door het combineren van dit flexibele platform met de door jou gekozen visualisatie tool, maak je optimaal gebruik van Business Intelligence in een gestructureerde, beheerste en veilige omgeving – allemaal binnen een self-service analytisch framework dat ruimschoots voldoet aan jouw beheers behoefte.

lees meer

den haag logo.png

fmo logo

horst logo.png