Better Decisions
For Better Life

ONZE PARTNERS

TimeXtender

Met het TimeXtender datamanagement platform kan je eenvoudig een brede range van data samenvoegen tot een data warehouse en met daarop een semantisch model voor de verschillende onderdelen in je bedrijf. Zo krijgt iedereen snel en eenvoudig de juiste informatie om de juiste beslissingen te nemen.

Door het combineren van dit flexibele platform met de door jou gekozen visualisatie tool, maak je optimaal gebruik van Business Intelligence in een gestructureerde, beheerste en veilige omgeving – met self-service mogelijkheden. De onderliggende data wordt door TimeXtender gecontroleerd neergezet en daarop kunnen m.b.v. datavisualisatietools eenvoudig de dashboards worden gebouwd.

 

Lees hier meer over TimeXtender

Informatica

Informatica is 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van software voor data integratie. Organisaties overal in de wereld doen een beroep op Informatica om hun informatiepotentieel te benutten, hun belangrijkste bedrijfsdoelen te realiseren en optimaal gebruik te kunnen maken van hun informatiekapitaal, van data uit diverse apparaten en mobiele toepassingen tot Big Data en social data; on-premise, in de Cloud en op verschillende social media-platformen.

Bekijk hier de website

Microsoft

Maak je in je huidige IT-landschap al gebruik van Microsoft, dan is het vaak handig om ook hiervoor te kiezen op BI-gebied. Dan hoef je je minder zorgen te maken over de veiligheid, en ben je bekend met de Microsoft manier van werken. Op deze pagina lees je meer over hoe wij je kunnen helpen met Microsoft, Azure en PowerBI.

Lees hier meer over Microsoft

QuerySurge

QuerySurge is de leider in het veld van Data Testing, en is specifiek gemaakt om het testen van Data Warehouses en Big Data te automatiseren. Zo wordt gegarandeerd dat de data die wordt onttrokken uit de databronnen intact blijft in de data store, door enige verschillen er meteen uit te pikken en te analyseren.

QuerySurge automatiseert data testing en validation, waarbij het niet uitmaakt of uw team gebruik maakt van de Sampling methode (het exporteren van data naar Excel en met het blote oog vergelijken) of de Minus Query methode.

Bekijk hier de website

den haag logo.png

fmo logo

horst logo.png