Better Decisions
For Better Life

ONZE KLANTEN

Hier zijn we trots op

We werken eigenlijk niet vóór klanten, maar mét hen. En dat vinden ze zelf ook. Lees hun ervaringen in de onderstaande cases.

“FourPoints was écht geïnteresseerd in onze manier van werken. Hoe wij zaken aanpakken, in plaats van ons vertellen hoe we iets zouden moeten doen.”

Gemeente Weert

Bij de gemeente Weert is, net als in het bedrijfsleven, de hoeveelheid data exponentieel toegenomen. Het effectief gebruiken van deze data om de prestaties te kunnen verbeteren vraagt om een omgeving waaruit de juiste informatie gefilterd kan worden voor analyse en besluitvorming. Net als bij andere gemeenten staat dit onderwerp in Weert met een hoge prioriteit op de agenda.  Lees hier hoe Weert dat aanpakt.

Lees de case study

Gemeente Venray

Net als andere gemeenten in Nederland heeft de gemeente Venray te maken met uitgebreidere relatienetwerken, nieuwe partijen en samenwerkingsverbanden, steeds meer maatwerk en noodzaak tot verantwoording. Dit maakt het steeds ingewikkelder om de juiste informatie op het juiste moment in de juiste samenhang op veilige wijze beschikbaar te stellen. Tijd voor een BI-omgeving. Lees in deze case hoe.

Lees de case study

Gemeente Haarlem

Een gemeente is net een informatiefabriek. Iedere dag worden er bergen gegevens verwerkt, maar ook geproduceerd. Juist door deze grote hoeveelheden is het belangrijk om alles in goede banen te leiden en informatie inzichtelijk te maken. In deze case lees je hoe gemeente Haarlem dat aanpakt.

Lees de case study

Gemeente Horst aan de Maas

Binnen de gemeente is ontzettend veel informatie beschikbaar. Elk domein beschikt over veel data, maar er werd gezocht naar informatiesystemen die deze data echt konden benutten. Tijd voor een toekomstgerichte aanpak. En dat is waar de gemeente Horst aan de Maas de hulp van FourPoints inschakelde. 

Lees de case study

Gemeente Den Haag

Om op een nieuwe manier te gaan werken, is integraal samenwerken steeds belangrijker voor de gemeente Den Haag. En daar hoort data gedreven werken ook bij. Om Den Haag klaar te stomen voor de toekomst, is verandering nu al noodzakelijk. Hoe de gemeente dit aanpakt, lees je in deze case study.

Lees de case study

Sector case

Never a dull moment at the department for business intelligence. Especially when it’s a department at a bank. Here, business intelligence employees and their managers make sure that the business intelligence development within their organization is improved every day. In this sector case, we’ll tell you how we support them in becoming a data-driven bank of the future.

Read the case

Heuvel Marketing

Al tien jaar groeit Heuvel Marketing gestaag. Dashboards om die groei te monitoren lijken jarenlang een nice-to-have, maar dat werd langzaam een must-have. Bij eigenaar Robbert van den Heuvel groeide de behoefte om te sturen op basis van daadwerkelijke gegevens. Daarom moest er een betaalbare oplossing komen. In deze case study lees je daar meer over.

Lees de case study