Waar wij trots op zijn

Waar wij trots op zijn...

Klantervaringen

“Je merkt aan alles dat ze écht een goede BI-omgeving neer willen zetten”

Case study gemeente Horst aan de Maas

Binnen de gemeente is ontzettend veel informatie beschikbaar. Elk domein beschikt over veel data, maar er werd gezocht naar informatiesystemen die deze data echt konden benutten. Tijd voor een toekomstgerichte aanpak. En dat is waar de gemeente Horst aan de Maas de hulp van FourPoints inschakelde. 

> lees de case study

“Het inhuren van BI-experts bij FourPoints bleek een gouden greep voor gemeente Haarlem.”

Case study gemeente Haarlem

Een gemeente is net een informatiefabriek. Iedere dag worden er bergen gegevens verwerkt, maar ook geproduceerd. Juist door deze grote hoeveelheden is het belangrijk om alles in goede banen te leiden en informatie inzichtelijk te maken. In deze case lees je hoe gemeente Haarlem dat aanpakt.

gemeente haarlem

> lees de case study

"Het is geen ICT-project, maar mensenwerk. Dat begrijpt FourPoints"

Case study gemeente Den Haag

Om op een nieuwe manier te gaan werken, is integraal samenwerken steeds belangrijker voor de gemeente Den Haag. En daar hoort data gedreven werken ook bij. Om Den Haag klaar te stomen voor de toekomst, is verandering nu al noodzakelijk. Hoe de gemeente dit aanpakt, lees je in deze case study.

logo gemeente den haag

> lees de case study

The road to becoming a data-driven bank with FourPoints Business Intelligence

Sector case

Never a dull moment at the department for business intelligence. Especially when it’s a department at a bank. Here, business intelligence employees and their managers make sure that the business intelligence development within their organization is improved every day. In this sector case, we’ll tell you how we support them in becoming a data-driven bank of the future.

bank_sector_case

> read the case

 
 
 

Fourpoint events

Events

Onze keuze,
onze aanraders
Bekijk events
Bekijk events
den haag logo
fmo logo zonder tekst
horst logo